ЗА РУШАЧКИТЕ РАБОТИ

ШАШЕ БОЈАН ШАШЕВСКИ Во Македонија тендерите за избор на фирми за рушење си поминуваат „онака“, паѓаат „договори“, но, реално, ништо не знаеме за рушачките работи. Па, властите многу лесно може да манипулираат и да нема јавен притисок. Добиваме единствено одговори дека „многу е скапо рушењето“ Објектот кај Мавровка треба да се руши! Но, како што … Continue reading ЗА РУШАЧКИТЕ РАБОТИ